Пералня Indesit EWSD 60851 W EU

 • Марка: Indesit
 • Кат. номер: EWSD60851

 

 • ВИД : Фронтално зареждане
 • ОБОРОТИ : 800 1/min
 • ЕНЕРГИЕН КЛАС : А+
 • КАПАЦИТЕТ : 6.0 kg
 • КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА : 40 L
 • ТАЙМЕР ЗА ОТЛОЖЕН СТАРТ 
423,00 лв. 459,00 лв.
Базова цена:423,00 лв.
Характеристики
Подробно описание
Доставка
Характеристики
ЗАРЕЖДАНЕ
Фронтално
ОБОРОТИ
800 1/min
ЕНЕРГИЕН КЛАС
А+
КАПАЦИТЕТ
6.0 kg
Подробно описание

Extra wash Extra wash
За отстраняване на засъхнали и упорити петна като кафе или шоколад, използвайте опцията Extra Wash. Резултатът - безупречно чисти дрехи! Extra Wash може да се използва в комбинация с всички ежедневни бързи цикли, като единствено удължава времетраенето, но запазва останалите параметри като температува и скорост.

 

Всекидневни бързи цикли Всекидневни бързи цикли
Първата перална машина на пазара с всички всекидневни бързи цикли под 1 час, лесна за употреба благодарение на функционалния си интерфейс

 

ОПЦИЯ ПРОТИВ ПЕТНА ОПЦИЯ ПРОТИВ ПЕТНА
Премахва ефективно всички видове петна. Храна - за отстраняване на органични петна като сос и вино. Работа - за премахване на петна като мастило и грим Дейности на открито - за отстраняване на петна характерни за дейности на открито като трева и кал.

 

Energy Saver Energy Saver
Опцията Energy Saver, избрана с програмите за пране памук, синтетика и дънки, ви позволява да постигнете оптимални резултати на изпиране, спестявайки до 70% енергия (в сравнение с програмата за пране на памук на 30°C).

 

специални програми специални програми
Indesit предлага широк набор от специални програми за ефективно изпиране на различни видове тъкани в зависимост от вашите нужди.

 

спортни програми спортни програми
Спортните програми за специално разработени от Indesit, за да се погрижат за вашите спортни дрехи.

 

Отложен старт Отложен старт
Благодарение на тази опция, можете да отложите старта на програмата до 24 часа в зависимост от вашите нужди. Заредете прането, добавете перилен препарат, изберете програмата и пералнята ще стартира в избраното от вас време.

Доставка

 1.  Доставки се извършват само на географската територия на Република България.
 2.  Цената за доставка е включена в общата стойност на фактурата, освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка.
 3.  Поръчките се доставят до адрес на клиента /до входа на сградата при осигурен достъп/ или до офис на куриерска фирма.

Подобни продукти